Een gloednieuw deel!

(pre-order) Storm en Bliksem en de jacht op de bergreus (deel 2)

Artikel 2 van 2
€ 17,99 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Let op: dit boek verschijnt pas dit najaar (2024) Als je het boek nu bestelt, krijg je het vanzelf thuisgestuurd zodra het is verschenen.

Als je dit boek samen met andere boeken bestelt (die reeds zijn verschenen), wordt je gehele bestelling verzonden op de dag van de boekrelease van dit boek. Wil je dat niet, bestel de andere (reeds verschenen boeken) dan apart.​

De eerste 50 pre-orders krijgen een gratis button van Storm en Bliksem erbij!

Na hun avonturen in het Hemelrijk belanden de broers Storm en Bliksem met hun vriendin Skye in de stille berglandschappen van Noorwegen. Daar ontmoeten ze de mysterieuze Jakob, een trollenhoeder. Hij blijkt meer te weten over hun moeder en de geheime bergreus die zij probeerde te beschermen. Alleen met hulp van die reus en de trollen van Jakob kan de legendarische toren gebouwd worden die het Hemelrijk moet redden van de duistere koninginnen Nyxtasia en Ravina.

De twee koninginnen sturen dan ook hun handlangers, de gevaarlijke Rafnodi, op aarde af om de trollen aan te vallen en het Zonnekristal van Storm en Bliksem te stelen.

Lukt het Storm, Bliksem en Skye om de Rafnodi tegen te houden en het Zonnekristal te beschermen? En wordt de bergreus op tijd wakker om het tij te keren?

© 2017 - 2024 Boeken van Michael | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel