De Bieb-bende 12-1: Verzonken Heiligdom

Artikel 13 van 13
€ 20,00 (inclusief btw)
Voorraad 211 stuks

Het is nog niet zeker wanneer de Bieb-bende 12-1 zal verschijnen, aangezien de laatste delen van de Bieb-bende te weinig worden verkocht. De serie doet het wel heel goed in de bibliotheken, maar dat levert jammer genoeg te weinig op. Het drukken en produceren van een boek is ontzettend kostbaar in deze tijd. Toch wil ik (Michael Reefs) de serie graag afronden en fans de kans gunnen om het grote avontuur ook tot het einde te lezen. 

Daarom heb ik besloten om het boek te laten drukken als er minimaal 250 exemplaren (van De Bieb-bende 12-1) via deze webshop zijn verkocht. Op die manier is er voldoende geld om het boek te kunnen produceren. Hoelang dit gaat duren, weet ik helaas niet. Je kunt het zelf bijhouden door steeds te kijken hoeveel exemplaren er nog verkocht moeten worden. Zodra de 250 exemplaren zijn verkocht, maak ik de datum bekend waarop het boek zal verschijnen (dit zal op zijn vroegst in 2025 zijn). 

Hoe werk het?

- Je pre-ordert De Bieb-bende 12-1 via deze webshop (door het boek in je winkelwagentje te doen en af te rekenen. Let er wel op dat je dit niet samen met andere boeken doet, want anders krijg je alle boeken pas geleverd als De Bieb-bende 12-1 er is).

- Je krijgt vanzelf een bevestiging via de mail.

- Als 250 exemplaren zijn verkocht, krijg je een mailtje dat het is gelukt en dat het boek geproduceerd gaat worden. In die mail wordt dan ook meteen de datum bekendgemaakt.

- Je krijgt helaas geen geld terug (dat zou mij weer extra kosten opleveren, waardoor ik zelfs verlies draai). Weet dus in ieder geval dat ik absoluut het boek wil laten drukken, maar dat het best een tijdje kan duren.

- Je kunt uiteraard meehelpen door reclame voor de serie te maken en anderen op deze webshop te attenderen, zodat zij eventueel ook dit nieuwste boek kunnen pre-orderen.

 

Bedankt! 

© 2017 - 2024 Boeken van Michael | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel